Поръчка, плащане, доставка

ПОРЪЧКА

Поръчки направени онлайн в сайта https://benfly.bg се приемат и обработват всеки работен ден до 16:00 часа. Потвърждението на поръчката става на следващия работен ден. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става в първия работен ден.

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните услуги + цената за доставка. Всички цени в онлайн магазин https://benfly.bg са крайни и са посочени в български лева.

 

 ПЛАЩАНЕ

Заплащането на всички артикули предлагани в електронния магазин става посредством наложен платеж (плаща се на куриер при получаване на пратката)

 

ДОСТАВКА

Ваучери се изпращат всеки работен ден, ако поръчката е направена до 16:00 часа. Куриерските фирми с които работи „Бенфлай” ЕООД са "Еконт Експрес" ООД и "Спиди" АД. В зависимост от Вашето желание стоката или услугата, която сте закупили може да бъде доставена на посочения от Вас адрес за доставка или в посочен офис на куриерската фирма, с която желаете да я получите. Моля, уточнете с коя фирма желаете да получите пратката. Пратките се доставят до 48 часа.

  

ПРОМЯНА И ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Потребителят има право да промени поръчката си или да се откаже от нея в рамките на 1 (един) час в работен ден, считано от момента на изпращането й. При промяна на поръчката потребителят не се задължава със закупуването на услуга на същата стойност. Ако е издадена фактура, същата се анулира или се издава кредитно известие. При метод за плащане с карта, сумата се възстановява с кредитна операция по сметката на картата.

 

В случай на затруднение свържете се с нас на +359 888 24 22 21 за да Ви помогнем.